Képviselet
15609
page-template-default,page,page-id-15609,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

JK-KÉPVISELET
MAGAS MINŐSÉG

MADE IN GERMANY

JK-GRUPPE
HIGH QUALITY

MADE IN GERMANY

Az Ergoline Magyarország REL Kft kizárólagosan képviseli Magyarországon a világ vezető szoláriumgyártóját, a német Ergoline GmbH-t.

 

A két cég együttműködése már a 80-as évek elején kezdődött, s kizárólagos képviseletként működik, mely kizárólagosság az Európai Unióba való belépés után is fennáll.

 

Ez azt jelenti, hogy mind a szoláriumok, mind a szolárium- alkatrészek tekintetében az Ergoline Magyarország REL Kft az egyetlen direkt gyári kapcsolat Magyarországon, azaz a gyár csak a kizárólagos képviseletnek szállít Magyarországra szoláriumot, alkatrészt és tartozékot, annak érdekében, hogy a gyári közvetlen piaci megjelenést a képviseleten keresztül biztosítsa a partnerek részére. A gyártótól való közvetlen beszerzés jelentkezik az árban, az alkatrészek pótlásának gyorsaságában és azok árában is.

 

Az Ergoline Magyarország Kft az ország egész területén hosszú távú, biztonságos hátteret biztosít Önnek a vásárlás után is.

 

A kizárólagos Ergoline márkaszerviz 1984 óta végzi a vevőszolgálati tevékenységet. Az Ergoline GmbH csak kizárólagos szervizének biztosítja a szerviztréningeket, melyeken munkatársaink évente több alkalommal vesznek részt.

 

Cégünk teljes szolgáltatáskört kínál: foglalkozunk technológiai tervezéssel, légtechnikai szereléssel, csövek forgalmazásával, újonnan nálunk vásárolt, lecserélni kívánt használt Ergoline gépek cseréjével, valamint rendelkezünk közel 40 éve működő vevőszolgálattal is (mely hátteréül egy 100.000,– EUR nagyságrendű alkatrészraktár szolgál). Tevékenységi körünkbe tartozik még az ingyenes tanácsadás (helységkiválasztástól a tervezésig).

 

A szoláriumokat meg tudja tekinteni bemutatótermünkben.

 

Alapvető tevékenységi célunknak tekintjük az Ergoline márkanév magasan tartását és annak biztosítását, hogy partnereink üzleti tevékenysége a jövőben egyre sikeresebb legyen.

 

Örömmel üdvözölnénk Önt is Partnereink között!

 

ERGOLINE – MINDIG A NAPOS OLDALON!

ERGOLINE

1. SZÁMÚ SZOLÁRIUM

 

Az Ergoline a világ leghíresebb szoláriummárkája. A bíbor logó már több mint 30 éve az innovatív és legkorszerűbb világítási technológiákat, az intuitív kezelést és a kompromisszumok nélküli minőséget jelenti.

WELLSYSTEM

EREDETI IDROJET TECHNOLÓGIA

 

A hidrojettel a Wellsystem a kilencvenes években olyan termékkategóriát hozott létre, amely ma már a fizioterápia nélkülözhetetlen részét képezi. A piacvezető vízmasszázs rendszereket több ezer alkalommal használják szerte a világon, mind terápiás, mind kereskedelmi környezetben.

BEAUTY ANGEL

BŐRÁPOLÁS FÉNYVEL

 

A Beauty Angel egy gyengéd szépségápolási alkalmazás UV-mentes fénnyel. Speciális fényspektrumok, az úgynevezett szépségfény a bőr mélyén hatva fokozzák a saját kollagéntermelést a bőr állapotának látható javulása érdekében.